HU | EN | DE
MAGYAR | ENGLISH | DEUTSCH
KISBUSZOS TRANSZFER

Látogasson el egyszerűen és kedvezményesen az Állatparkba! Kérje kisbusz járatunkat weboldalunkon, vagy telefonon (+36309396006) és kisbuszunk elviszi Önöket a kiválasztott helyről a megadott időpontban a Bella Állatparkba, ahonnan 1-2 kellemes óra elteltével vissza is szállítja Önöket a kívánt pontra.

Az alábbi térképen számozott pontokkal megjelölt helyekre lehetséges megrendelni állatpark járatunkat három különböző időpontban, délelőtt, koradélután és délután. Az időpontokat és a helyeket az űrlapon lehetséges kiválasztani.

KÉRJE AZ ÁLLATPARK JÁRATOT ITT:


Ha telefonon szeretné megrendelni, kérem hívja a +36309396006 telefonszámot!


KOMBINÁLT JEGYÁRAK:

SIÓFOKI TRANSZFER: Állatpark járat belépővel és kedvezményes oda-vissza menetjeggyel a Bella Kisbusszal.
Gyerek jegy: 2800,-Ft · Felnőtt jegy: 3300,-Ft

SZABADIFÜRDŐI TRANSZFER: Állatpark járat belépővel és oda-vissza menetjeggyel a Bella Kisbusszal a Galérius fürdőtől és az Aranypart kempingtől.
Gyerek jegy: 2300,-Ft · Felnőtt jegy: 2800,-Ft

Az állatparkból a város irányába induló járatok: 10:00, 13:00, 16:00, 18:00

Az ár tartalmazza a kisbusz retúr transzfert és az állatpark belépőjegyet.

A kisbusz szezonon kívüli időszakban csak csoportos megrendelésre elérhető előzetes telefonos egyeztetést követően.

Állatpark, állatsimogató, lovaglás, pónilovaglás, teve, tevék, tevegelés, buborékfoci, Big Ball, Zorb, Zorbing, kalandpark, Siófok, Balaton, program
ÁLLATPARK JÁRATUNK HÁZHOZ RENDELHETŐ!

Kisbuszunk egyéni megrendelésre is rendelkezésre áll csoportok részére, és akár házhoz is megy Siófokon, Szabadifürdőn és Sóstón. Amennyiben városnéző kisbuszunkkal szeretne csoporttal az állatparkba ellátogatni kedvező áron és gyorsabban, kérem szíveskedjen előzetesen egyeztetni a +36 30 456 5745 telefonszámon. Egyéni megrendelésre kérjük szíveskedjen a fenti űrlapot használni a kisbusz megrendeléséhez.

A kisbusz menetideje Siófok városközponttól az Állatparkig mindössze kb. 15 perc.

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYÉRT KÉRJEN AJÁNLATOT!
+36 30 456 5745

Látogasson el Állatparkunkba városnéző kisbuszunkkal, vagy a Dotto Kisvonattal!DOTTO KISVONAT

Szálljon át a kisvonatról, vagy rendelje meg kisbuszunkat, akár házhoz, és városnézés közben eljut a Bella Állatparkba, ahol csodálatos programok várják a gyerekeket és felnőtteket. Miután tettek egy kellemes sétát és körbejárták az állatparkot, lovagoltak és tevegeltek, buborékfociztak és a gyerekek kiugrálták magukat az ugrálóvárban, egyszerűen vegyék igénybe kisbuszunkat és a kisvonatot hazajutáshoz. Tökéletes párórás, vagy akár egy egésznapos program!

MENETREND

Szálljon fel bármelyik menetrend szerinti járatra a városban bármelyik állomásnál és a kisvonat menetrendje szerint az Aranypart kemping végállomásnál szálljon át közvetlen állatparki kisbusz járatunkra! Kérjük átszállási szándékát szíveskedjen jelezni előre a kalauznak, vagy hívjon minket telefonon! A kisvonat menetideje Siófok városközponttól (Fő tér) az Aranypart kemping végállomásig és kisbuszos transzferrel az Állatparkig összesen kb. 40 perc.

A MENETREND NYOMTATHATÓ FORMÁTUMBAN:
MENETREND MEGTEKINTÉSEA kisvonat retúr jegyet a kisvonaton vásárolhatja meg, a kisbuszos transzfer és az állatpark belépőjegy az állatparkban fizetendők.