HU | EN | DE
MAGYAR | ENGLISH | DEUTSCH
KISBUSZOS TRANSZFER

Látogasson el egyszerűen és kedvezményesen az Állatparkba! Kérje kisbusz járatunkat weboldalunkon, vagy telefonon (+36309396006) és kisbuszunk elviszi Önöket a kiválasztott helyről a megadott időpontban a Bella Állatparkba, ahonnan 1-2 kellemes óra elteltével vissza is szállítja Önöket a kívánt pontra.

Az alábbi térképen számozott pontokkal megjelölt helyekre lehetséges megrendelni állatpark járatunkat három különböző időpontban, délelőtt, koradélután és délután. Az időpontokat és a helyeket az űrlapon lehetséges kiválasztani.

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI ÁLLOMÁST ÉS KÉRJE AZ ÁLLATPARK JÁRATOT ITT:A kisbusz főszezonon kívüli időszakban (szeptembertől júniusig) csak megrendelésre elérhető, előzetes telefonos egyeztetés és írásos visszaigazolás szükséges.
Ha telefonon szeretné megrendelni, kérem hívja a +36309396006 telefonszámot!


TRANSZFERREL KOMBINÁLT JEGYÁRAK:

SIÓFOKI TRANSZFER: Állatpark járat belépővel és kedvezményes oda-vissza menetjeggyel a Bella Kisbusszal.
Gyerek jegy: 3900,-Ft · Felnőtt jegy: 4900,-Ft

SZABADIFÜRDŐI TRANSZFER: Állatpark járat belépővel és oda-vissza menetjeggyel a Bella Kisbusszal a Galérius fürdőtől és az Aranypart kempingtől.
Gyerek jegy: 3500,-Ft · Felnőtt jegy: 4500,-Ft

Az állatparkból a város irányába induló járatok: 10:00, 13:00, 16:00, 18:15

Babakocsi csak abban az esetben szállítható, amennyiben az kis méretű és összecsukható, gyermek helyjegy fizetendő.

Az ár tartalmazza a kisbusz retúr transzfert és az állatpark belépőjegyet.

Állatpark, állatsimogató, lovaglás, pónilovaglás, teve, tevék, tevegelés, buborékfoci, Big Ball, Zorb, Zorbing, kalandpark, Siófok, Balaton, program
ÁLLATPARK JÁRATUNK HÁZHOZ RENDELHETŐ!

Kisbuszunk egyéni megrendelésre is rendelkezésre áll csoportok részére, és akár házhoz is megy Siófokon, Szabadifürdőn és Sóstón. Amennyiben városnéző kisbuszunkkal szeretne csoporttal az állatparkba ellátogatni kedvező áron és gyorsabban, kérem szíveskedjen előzetesen egyeztetni a +36 30 456 5745 telefonszámon. Egyéni megrendelésre kérjük szíveskedjen a fenti űrlapot használni a kisbusz megrendeléséhez.

A kisbusz menetideje Siófok városközponttól az Állatparkig mindössze kb. 15 perc.

CSOPORTOS KEDVEZMÉNYÉRT KÉRJEN AJÁNLATOT!
+36 30 456 5745